Schneider Optics, vooral bekend van de B+W filter, heeft een nieuw filter aan de True-Streak®-lijn toegevoegd: True-Streak® Rainbow filter. Door alle acht True-Streak®-kleuren samen te voegen, heeft Schneider het opmerkelijke Rainbow Streak-filter gecreëerd. Speciale technieken zorgen ervoor dat de kleuren naadloos in elkaar overvloeien en een prachtig effect creëren dat doet denken aan de veelkleurige uitlopers op niet-gecoate lenzen. Afhankelijk van je belichting kun je dit filter laten veranderen van subtiele schoonheid tot dramatische superpop!

Het effect van het True-Streak® Rainbow filter.

Het filter is vanaf half maart verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van $429,00.

Klik hier voor een brochure over de True-Streak®-filters.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *Je mag deze HTML tags en attributes gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Formulier opschonenVerstuur