Leuk al die filters, maar hoe gebruik je ze nu in de praktijk? Bij onze speciale filterworkshops krijg je de kans om een groot aantal filters zelf in de praktijk te ervaren. Uiteraard krijg je bij de workshops doorlopend tips, niet alleen over het gebruik van de filters, maar vooral ook hoe je tot aansprekende resultaten komt.

 

Programma

Filters, iets uit de oude doos of onmisbaar? Sommige zaken zijn tegenwoordig prima digitaal te regelen. Toch prefereer ik het werken met filters in het veld. Weer andere filters zijn onmisbaar. Zo worden kleuren veel intenser met het gebruik van een polarisatiefilter en ben je met een grijsfilter vrij om te spelen met lange sluitertijden. Tijdens deze workshop gaan we in op de techniek achter het gebruik van deze filters en ervaren we het effect van verschillende sluitertijden. Dat doen we in een dynamische omgeving met veel mogelijkheden.

 

Voor wie?

Voor iedereen die eens wil ervaren wat verschillende filters doen en hoe je landschappen een geheel andere sfeer kan geven door het wisselen met sluitertijden. Geen filters? Geen probleem, want deze dag mogen we gebruik maken van Benro-filters. Geef van tevoren wel je filtermaat (lensdiameter) door van het objectief waarmee je wil gaan werken!

 

Print

 

Data

31-03-2018, Grevelingen
21-05-2018, Grevelingen

Kijk hier voor een overzicht van onze filterworkshops.

 

Is de workshop vol?

Wil je meedoen met deze workshop maar is deze volgeboekt. Niet getreurd. Geef je gewoon op! Je komt dan op de reservelijst. Valt er iemand uit dan bellen we je meteen op dat er een plaatsje vrij is gekomen. Zijn er te veel mensen op de wachtlijst dan plannen we gewoon een nieuwe datum. Uiteraard krijg je dat dan als eerste te horen.

Wil je met een groep vrienden of een fotovereniging een filterworkshop op maat? Ook dat kan. Stuur ons dan even een mail via info@filterfotografie.nl dan nemen we z.s.m. contact met je op.