Hij heeft zich vastgebeten in het onderwerp, is zelf alles gaan testen, toepassen en gebruiken. In dit boek krijg je geen ‘hear-say’ maar eerlijke en zuivere praktijkervaringen. Bob deelt op een no-nonsense manier zijn kennis, ervaring en enthousiasme.

Op Photofacts heeft Michelle Peeters een mooie recensie geschreven over de ‘Praktijkgids filters in natuur- en landschapsfotografie.’

Ik vond het een zeer praktisch boek met veel diepgang waar ik veel van heb opgestoken. De auteur heeft diepgaande kennis van zaken. Hij legt uit waarom het niet mogelijk is om alle effecten van filters digitaal na te bootsen. Toch verheerlijkt hij de fysieke filters niet, maar besteedt hij ook een groot hoofdstuk aan digitale filters.

Je leest de complete recensie op de website van Photofacts.

Geef een antwoord

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Post comment