Het Aurora PowerGXND is een grijsfilter met een harde overgang. Tot zover niks bijzonders. Alleen kun je bij dit filter variëren van 0 tot 5 stops door simpel aan het filter te draaien (markeringen op het filter aanwezig)! Hiermee kun je met één filter een groot bereik aan contrasten overbruggen. Het ronde filter kun je plaatsen in een speciale adapter die je op zijn beurt weer in een normale filterhouder kunt plaatsen. Op deze manier ben je in staat het verloop over het beeld te verplaatsen.

Onderstaand filmpje toont het effect van het filter.

Door de Aurora PowerGXND in een speciale houder te plaatsen, kun je het verloop in verticale richting aanpassen. 

Het filter is voorlopig alleen nog via Kickstarter verkrijgbaar.

Geef een antwoord

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Post comment