S5, dat is de naam van de nieuwe 150mm filterhouder van Nisi (leverbaar vanaf eind december). Met de S5 is het mogelijk om twee filters tegelijkertijd te gebruiken voor ultragroothoekobjectieven. Tegelijkertijd is het polarisatiefilter geïntegreerd binnen de houder. NiSi garandeert dat er met het gebruik van deze filterhouder geen vignettering optreedt. De houder is met verschillende adapters te bestellen, afgestemd op specifieke objectieven: Tamron 15-30mm f/2.8 en Nikon 14-24mm f/2.8. Waarschijnlijk worden daar op korte termijn nog adapters voor Sigma 14mm f/1.8 en Canon TS-E 17mm aan toegevoegd, aangezien NiSi al eerder houders uitbracht voor deze objectieven. Lees hier meer over het systeem.

NiSi S5 filterhouder.

 

Net nieuwe NiSi PRO C-PL polarisatiefilter past in de S5 filterhouder.

Bij een nieuw model hoort natuurlijk ook een nieuwe filtertas.

Geef een antwoord

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Post comment