Wat een geweldige dag gisteren! Woorden schieten te kort om het enorme positieve gevoel te beschrijven. Natuurlijk wel allereerst grote dank aan de meer dan 170 mensen die de moeite namen af te reizen naar het onstuimige IJmuiden om zich daar te laten informeren en vooral inspireren. Onlosmakelijk hoort daarbij ook een groot dank je wel aan Marijn Heuts, Mart Smit, Marcel van Balkom en Inge van der Wulp. Zij namen de mensen mee in hun persoonlijke verhaal en ervaringen, zowel tijdens de seminars als tijdens de workshops zand happen. Want ja, een beetje zand happen en zout snuiven was het wel. Aanvankelijk een volle windkracht 9, later 7, maar steeds met zware windstoten. Niet altijd even ideaal dus, maar spectaculair was het zeker! Dank ook voor de standhouders Benro, NiSi, Kase/iXpose/Pixel die de moeite namen hun mooie producten te laten zien, maar vooral ook voor het beantwoorden van de vele vragen van de bezoekers. Last but not least: Daan, Merel en Sandra, bedankt voor de fantastische organisatie! Klik hier voor een aantal extra foto’s van deze mooie dag.

Tegelijkertijd met deze website lanceerden we ook een Facebookgroep: https://www.facebook.com/groups/filterfoto Hier vind je alle nieuwtjes, kun je terecht met je vragen en plaats je zelf de mooiste filterfoto’s! Liever op Instagram, ook daar kun je terecht: https://www.instagram.com/filterfotografie

Een korte sfeerimpressie zie je hieronder.

Vaans Ruijten nam het eerste exemplaar in ontvangst.

Eén van de seminars. Hier neemt ‘strandfotograaf’ Mart Smit de toeschouwers mee in zijn project ‘Aan zee’.

Drie workshops tegelijk in het onstuimige veld (lastig te zien, maar twee groepen op het strandje in de achtergrond).

Standhouders beantwoorden de vragen van de bezoekers.

Mensen lieten zich volop informeren bij de standhouders.

Geef een antwoord

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Post comment