Ray Masters komt, anders dan de naam doet vermoeden, uit Slowakije. Het bedrijf produceert grijsfilters (1 tot 5 stops) en grijsverloopfilters gemaakt van resin. Daarnaast heeft het twee glazen grijsfilters (6 en 10 stops) in het assortiment. De filters kun je plaatsen in de eigen Ray Masters 100mm Alluminium Holder v.2 of de Ray Masters 75mm Pocket System Alluminium Holder. Het aantal filterformaten is groter dan het aantal eigen houders, zodat je de filters vrijwel altijd in je eigen houder kunt plaatsen (75x90mm, 84x100mm, 84x150mm, 100x150mm, 150x170mm).

Website Ray Masters

Productcatalogus (diverse losse bestanden)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *Je mag deze HTML tags en attributes gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Formulier opschonenVerstuur