Irix is bekend vanwege de betaalbare groothoekobjectieven, maar maakt sinds 2017 ook filters. Meest bijzonder zijn de Irix Edge Gelatin filters, speciaal gemaakt voor de Irix-objectieven. Deze filters positioneer je niet aan de voorzijde van het objectief, maar in een speciale gleuf achterop het objectief. Het filter blijft daardoor beperkt in grootte (30×30 mm). Deze filter zijn verkrijgbaar in 2, 3 en 4 stops lichtreductie. Daarnaast heeft Irix schroeffilters (polarisatie, UV- en grijsfilters). Recent werd daar het Edge 100 filter system aan teogevoegd, bestaande uit de IFH-100 filterhouder, grijs- en grijsverloopfilters.

Website Irix

Productcatalogus nog niet beschikbaar

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *Je mag deze HTML tags en attributes gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Formulier opschonenVerstuur