Formatt-Hitech produceert sinds 2014 zijn hoogwaardige filterlijn ‘Firecrest’. Nu is er een verbeterde lijn uitgebracht, Firecrest Ultra. De basis hiervoor komt uit de filmwereld waar perfectie noodzakelijk is. De Firecrestfilters bestaan uit twee glaasjes met daartussen de speciale coating. Na het polijsten en samenvoegen ondergaan deze filters een extra proces, aangeduid als ‘lapping & polishing’. Dit houdt in dat de filters zodanig bewerkt worden dat ze perfect glad zijn en dat de helderheid gewaarborgd blijft. Volgens Formatt-Hitech zijn de Firecrest Ultra filters de eerste filters voor fotografen die op een dergelijke manier zijn samengesteld. Ze hebben lagere reflecties dan eerdere filters. De helderheid en scherpte is ‘ongeëvenaard’ in de wereld van de fotofilters. Nieuw toegevoegd aan de lijn van filters zijn de Reverse Grad. De filters zijn zowel los als in speciale kits verkrijgbaar. Klik hier voor meer informatie en alle filters binnen deze lijn.

Firecrest Ultra Colby Brown Signature Edition Landscape Kit.

Geef een antwoord

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Post comment