Buy the best, forget the rest. Dat is de slogan van Kase. Het merk voert twee lijnen, waarbij de ‘Wolverine’ staat voor de hoogste kwaliteit. Het speciale glas van deze lijn is haast onbreekbaar. Aan deze kwaliteit hangt dan wel een stevig prijskaartje. Kase produceert grijs-, grijsverloop- en polarisatiefilters, inclusief filterhouders, waaronder een fors aantal afgestemd op specifieke objectieven (Canon EF 11-24mm, Nikon 14-24mm en Samyang 14mm).

Website Kase

Productcatalogus is helaas niet beschikbaar.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *Je mag deze HTML tags en attributes gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Formulier opschonenVerstuur