Marumi is een tamelijk onbekend merk, afkomstig uit Japan. Ze maken alle essentiële filters (wel alleen als schroefvariant), onderverdeeld in verschillende productlijnen: EXUS (professionele lijn), DHG SUPER (hoge kwaliteitslijn), DHG (standaard lijn) en FIT + SLIM (basislijn). Een bijzonderheid is de zogenaamde ‘Creation’ serie. Dit zijn circulaire polarisatiefilter en grijsfilter in één, waardoor je niet meer twee afzonderlijke filters hoeft te gebruiken.

Website Marumi

Productcatalogus

 

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *Je mag deze HTML tags en attributes gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Formulier opschonenVerstuur