Opgericht in 1941 is HOYA de eerste Japanse producent van optisch glas. De HD-filters zijn de professionele modellen met de hoogste kwaliteit. Daarnaast hebben ze de productlijnen FUSION (antistatisch, gemakkelijk schoon te maken) en PRO1 (standaardlijn). Grijsfilters zijn samengebracht onder de naam PROND. Daarnaast heeft het bedrijf een groot assortiment aan kleuren- en effectfilters. HOYA produceert alleen schroeffilters.

Website HOYA

Productcatalogus

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *Je mag deze HTML tags en attributes gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Formulier opschonenVerstuur