Denk je aan filters, dan denk je aan Lee. Het in 1967 opgerichte bedrijf is de Audi onder de filters. Het bedrijf heeft een enorm uitgebreid assortiment aan filters. Bijzonderheden zijn onder andere de ‘Combination’ filters, waarbij twee kleuren met elkaar gecombineerd worden en het Solar Eclipse Filter, waarmee je veilig de zon kunt fotograferen. In het assortiment grijsverloopfilters tref je afwijkende overgangen aan: Medium en Very Hard. Naast filters voor fotografie produceert Lee ook speciale filters voor film, flitslicht en architectuurverlichting.

Website Lee

Productcatalogus 100mm filtersysteem

Productcatalogus SW 150 filtersysteem

Productcatalogus micro filter systeem

Geef een antwoord

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Post comment