Het Japanse Kenko is opgericht in 1957. Het bedrijf maakt veel meer dan filters alleen: tussenringen, converters, lensadapters, tassen, reinigingsmaterialen, lichtmeters, statieven, telescopen, verrekijkers, vergrootglazen, microscopen en zelfs een aantal objectieven. Kenko heeft alleen schroeffilters in het assortiment. Daarbinnen hanteert het bedrijf een groot aantal productlijnen. Zo heb je bij polarisatiefilters een basisversie, een dun polarisatiefilter met een ‘Vernier schaal’, de Zeta EX (volgens Kenko het dunste en lichtste polarisatiefilter ter wereld), Clear PRO + UV Absorbing, Pro1D Super Slim (extra dun), Zeta Wideband (voor ultieme kleuren) en de REALPRO die voorzien is van een speciale coating tegen reflecties. Keuze hebben is fijn, maar dit maakt het toch wat onoverzichtelijk. Kenko heeft tevens speciale filters, zoals spotfilter, mistfilter, optische effecten en close-uplenzen.

Website Kenko

Productcatalogus

Geef een antwoord

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Post comment