Irix is bekend vanwege de betaalbare groothoekobjectieven, maar maakt sinds 2017 ook filters. Meest bijzonder zijn de Irix Edge Gelatin filters, speciaal gemaakt voor de Irix-objectieven. Deze filters positioneer je niet aan de voorzijde van het objectief, maar in een speciale gleuf achterop het objectief. Het filter blijft daardoor beperkt in grootte (30×30 mm). Deze filter zijn verkrijgbaar in 2, 3 en 4 stops lichtreductie. Daarnaast heeft Irix schroeffilters (polarisatie, UV- en grijsfilters). Recent werd daar het Edge 100 filter system aan teogevoegd, bestaande uit de IFH-100 filterhouder, grijs- en grijsverloopfilters.

Website Irix

Productcatalogus nog niet beschikbaar

Geef een antwoord

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Post comment