B+W is al jaren bekend vanwege de hoge kwaliteit schroeffilters. Eerder dit jaar verschenen ineens de eerste  schuiffilters (twee grijsverloopfilters en vier grijsfilters), nog zonder eigen houder. Daar is nu verandering in gekomen met de 4×4 Filter Holder. Alle filters van 100 mm breed passen in deze houder, die overigens drie filters tegelijk kan herbergen. Met los verkrijgbare adapterringen (67, 72, 77 en 82 mm beschikbaar) kan de houder op de meest gangbare objectieven geplaatst worden. Opmerkelijk detail is dat Schneider Kreuznach (de fabrikant van B+W) niet heeft nagedacht over de rol van een polarisatiefilter binnen dit systeem… Klik hier voor meer informatie.

B+W Filter Holder.

Geef een antwoord

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Post comment